Ny energi til byen

Der sker noget i bytorvHORSENS for tiden

Siden centret i 2019 blev solgt til SSCP (Scandinavian Shopping Center Partners) har vi ligget vandret for at skabe den fornyelse, der skal gøre os til det mest attraktive shopping område i kommunen. Det manglede vel også bare. Vi ligger jo trods alt i midten af Horsens.

Vi kalder det revitalisering, og det mener vi faktisk meget bogstaveligt. For det hele drejer sig i sidste ende om at skabe et shoppingcenter fuld af liv, energi, handel og mennesker. Så du kan godt begynde at glæde dig til nye butikker, nye dufte, nye smage og nye oplevelser.

Vi har allerede taget de første skridt sammen med butikker, du allerede kender: Change og Zizzi er flyttet og har begge åbnet nye flotte butikker. Udvidelsen af Sport24 og H&M er i gang, og snart vil Sport24 kunne tilbyde et slaraffenland for aktive mænd og kvinder. H&M er også startet på ombygningen og vil i løbet af foråret kunne præsentere en ny og større butik, der inkluderer H&M Home, en shop-i-shop, som vil tilfredsstille selv de mest kræsne boligelskere. Endelig har vi budt velkommen til Cindy Negle, hvor du kan få lavet flotte negle. 

Nye smage

Det har samtidig ligget os på sinde, at ingen kunder skal forlade centret sultne eller tørstige. Derfor er det en stor glæde at byde velkommen til The Burger Concept, som åbner ny restaurant med dejlig gårdhave i foråret. Inden længe går håndværkerne også i gang med at bygge et nyt, stort spiseområde hvor Dalle Valle, And Kebab og Café A flytter ind side om side.

I det hele taget er der masser af planer på tegnebrættet lige nu, og vi glæder os til at fortælle om dem, i takt med at de realiseres.  Så hold godt øje med udviklingen her på siden, for vi tør godt love, at fremtiden bliver fuld af ny energi til byen.