Konkurrencebetingelser

Generelle Facebook konkurrencebetingelser

Konkurrencen afholdes af bytorvHORSENS, 8700 Horsens.

Konkurrencen er ikke på nogen måde tilknyttet, administreret, godkendt eller sponsoreret af Facebook. Henvendelse vedrørende konkurrencen sendes til bytorvHORSENS@spasiba.dk

Deltagelse i konkurrencer
Deltagelse i konkurrencen sker via https://www.facebook.com/bytorvHORSENS/ og det er således kun brugere, som har en Facebook-profil, der kan deltage i konkurrencen.

Kontakt til vinderen
Vinderen kontaktes ved hjælp af de oplysninger, der er tilgængelige på vedkommendes Facebook-profil. Det betyder, at du skal huske at tjekke din "andet" indbakke på Facebook, hvis din private mail eller dit telefonnummer ikke er synlige på din profil. Hvis vinderen ikke indenfor 14 dage har henvendt sig, forbeholder bytorvHORSENS sig retten til at trække en anden vinder.

Offentliggørelse
Ved at deltage i konkurrencen accepterer du samtidigt, at bytorvHORSENS må offentliggøre dit navn/by på Facebook såfremt, at du vinder konkurrencen.

Afhentning
Vinderen afhenter selv, efter nærmere aftale, sin præmie hos bytorvHORSENS, Søndergade 14, 3. sal, 8700 Horsens. Afhentes præmien ikke indenfor 30 dage efter offentliggørelse bortfalder vinderens krav på præmien, med mindre andet er aftalt.

Begrundet mistanke
Ved begrundet mistanke om snyd forbeholder bytorvHORSENS sig retten til at udelukke deltageren fra konkurrencen.

Utilgængelighed
Grundet COVID-19 kan der i perioden fra d.15. marts og d. 30. april, forekomme forlænget ventetid i anskaffelsen af præmier, da de fysiske butikker holder lukket. I tilfælde af at præmien ikke længere er på lager, kan vinderen vælge et andet produkt fra den fysiske butik til samme værdi som præmiens. Man kan ikke vælge produkter fra andre butikker end fra den butik, som er omtalt i selve konkurrencen.