JULETID 2021

Glade julepiger
Sidste jul skulle vi fejre med omtanke og flere sad alene, grundet faren for at coronasmitten skulle nå nye højder. I år er usikkerheden der stadig, men i skrivende stund fyldes vi med optimisme og en tro på, at julen i år kommer til at emme af familiehygge, fællesskab og samhørighed. I Bytorv Horsens vil vi også stadig hygge om jer og passer på jer, når I besøger os. Og så holder vi åbent alle dage frem til jul. Se hele vores program for julen herunder.
aabningstider

JULEUDSTILLING FOR BØRN OG BARNLIGE SJÆLE

Igen i år byder vi på en hyggelig juleudstilling på Store Torv. Mekaniske nisser, en smuk nøddeknækker, et snelandskab og søde dyr pryder udstillingen, der emmer af julehygge og starter julestemningen hos de fleste. Juleudstillingen kan opleves til og med 23. december i Bytorv Horsens.

INVITER UNGERNE PÅ SKUMFIDUSJAGT

Fra 1. december kan børnene gå på hyggelig skumfidusjagt i hele centeret. Find skumfiduserne, udfyld
skattekortet og deltag i julekonkurrencen om burgermenuer til hele familien (Op til 5 personer).
Vi finder 4 vindere, der alle får direkte besked i uge 1, 2022. Held og julelykke!
Illustrerede skumfidus

SENIORSHOPPING

Torsdag 2. december fra kl. 8-10 gentager vi succesen fra sidste år og åbner dørene – helt ekstraordinært – for vores ældre og sårbare medborgere. Ved tilmeldning, kan der shoppes julegaver og andre nødvendigheder i ro og mag, med særlig hjælp fra butikkerne og fra omsorgsguiderne, der midlertidigt er tilbage i Bytorv Horsens.
Vi sørger for, at der er god plads, og at der holdes afstand. Samtidig byder vi på gratis parkering, gratis kaffe og gratis rundstykker mellem kl. 8-10. Tilmeld dig via sms på 21 44 78 86 eller 30 68 19 94 eller 
via mail på info@bytorvhorsens.dk 
Glade ældre mennesker

MØD JULEMANDEN

Ingen jul uden julemand. Læg vejen forbi og hvisk dit største juleønske til ham. Måske det går i opfyldelse?
Du kan se, hvornår Julemanden er i Bytorv Horsens her.
Julemand

JULEMANDENS LYKKEHJUL

Lad børnene prøve lykken på julemandens store lykkehjul. Han har 24 gaver klar og måske en lille trøstepræmie, hvis heldet ikke er ude. Find julemanden og hans lykkehjul 11. og 18. december kl. 11 på pladsen mellem H&M og
Sport 24 på 1. sal.

JUL I MAD & BRØD

Gå julen i møde med lækkert bagværk fra Mad & Brød. Klassiske klejner, søde og sprøde honninghjerte og farverige rundstykker med gulerødder, spinat og rødbede.

SpireVip rugbrød 35,-

-Et lækkert brød til hele familien.

Særligt ved dette brød, er at man støtter Børnecancerfonden med 1 kr. for hvert rugbrød man køber. Det er i samarbejde med Team Bodenhoff og Michael V. Knudsen.

Klejner

Klejner: 1 stk. kr. 18, 3 stk. kr. 50

Boller (spinat-, rødbede- og gulerodsbolle)

1 stk. kr. 14, 3 stk. kr. 35

-Gode til madpakken

Honninghjerter

Honninghjerte: 1 stk. kr. 20, 3 stk. kr. 50

Rugbrød

Kærnemælkshorn

Kærnemælkshorn 1 stk. kr. 17, 2 stk. kr. 30

Lækre til kaffen eller brunch i weekenden

EN SPRUDLENDE SMAGSOPLEVELSE

Hos The Burger Concept går de all-in. De ønsker at bidrage med et eksklusivt format til den klassiske burger. De kæler for detaljerne hver eneste gang. Ingredienserne er nøje udvalgt, så de altid sikrer en sprudlende smagsoplevelse i særklasse og endda til priser, hvor de fleste kan være med. Prøv selv, du finder dem på Store Torv.

Hos The Burger Concept går de all-in. De ønsker at bidrage med et eksklusivt format til den klassiske burger. De kæler for detaljerne hver eneste gang. Ingredienserne er nøje udvalgt, så de altid sikrer en sprudlende smagsoplevelse i særklasse og endda til priser, hvor de fleste kan være med. Prøv selv, du finder dem på Store Torv.

TBC_single_iconic

TBC_jordbaer

Single Iconic Burger (Fra 49,-) som I kender den – men nu med større bøf og forbedret bolle. 
Jordbær milkshake 45,-

CAFÉ CHECK IN

Du finder altid en hyggelig og hjemlig stemning hos Cafe Check In. Restauranten, som har ligget samme sted i 25 år, har masser af forskellige retter på menukortet blandt andet autentisk asiatisk, et væld af burgere, men også en tapastallerken, som du selv kan bestemme, hvor stor skal være. Prisen er fast på et glas husets vin som både fås i rød, hvid og rosé.
De små bliver der også hygget om med børnemenuer, som de fleste elsker. Har du ikke mulighed for at spise i restauranten så kan du som noget nyt bestille som takeaway.
Velbekomme!

Vi tager forbehold for fejl og udsolgte varer.