Åbent i dag:

XX-XX

Sundt til den lille sult

Find mere inspiration

Prøv de skønne smoothies fra Coffea Sentio

Smoothies er ikke kun lækre, men også en sund og nærende måde at tilfredsstille den lille sult på. Hos Coffea Sentio har de et udvalg af smoothies i fire varianter, der altid er lavet af rigtig frugt:

  • Jordbær/hindbær
  • Jordbær/hindbær/blåbær
  • Ananas/mango
  • Jordbær/banan

Deres friske smoothies giver dig ikke kun en skøn smagsoplevelse, men der er også en ernæringsmæssig gevinst. En medium smoothie udgør hele 66% af den dagligt anbefalede mængde frugt (300 gram pr. dag), mens vores store størrelse udgør 100%. Smoothies er altså en bekvem og velsmagende måde at opfylde dine frugtbehov og sikre, at du får nødvendige vitaminer og mineraler.

Røde bær, såsom hindbær, jordbær og blåbær, er ikke kun søde og saftige, men også rige på antioxidanter. Disse bær indeholder B-, C-, og E-vitaminer samt kostfibre og mineraler som magnesium, kalium, fosfor og jern. At indarbejde disse næringsstoffer i din kost er afgørende for at opretholde en sund livsstil.

For at give vores smoothies den helt rigtige bløde og lækre konsistens og endnu bedre smag, anvender vi hyldebærsaft og citronsaft, som også er kilder til A-, E- og C-vitaminer. Vi er stolte af, at vores smoothies er fri for konserveringsmidler og farvestoffer, hvilket gør dem til et sundt og naturligt valg.

Så næste gang du har lyst til at stille den lille sult på en sund og lækker måde, så nyd en lækker smoothie fra Coffea Sentio – en smagfuld og sund oplevelse i hver slurk.

Find andre aktiviteter

Få besked om alt det nye i din indbakke!

Tilmeld dig Bytorv Horsens nyhedsbrev og bliv opdateret om gode tilbud, sjove events og meget mere.

Når du tilmelder dig, accepterer du samtidig vores Persondatapolitik.