Åbent i dag:

XX-XX

Retten, du altid kan overskue

Find mere inspiration

Lækker og nem ceviche med laks

Vil du gerne forkæle dine gæster, så byd dem på denne forret eller hovedret (afhængig af sulten)
Du finder opskriften her til 4 pers.

Ingredienser:

  • 3 laksefilet, frosset som til sushi eller fra fiskehandleren. Husk at sige du skal bruge det til råmarineret laks!
  • 1 citron, saften herfra
  • 2 lime, saften herfra
  • 2 spsk frisk koriander, finthakket
  • 2 fed hvidløg, finthakket
  • 2 avocado, skåret i tern
  • Halvt rødløg, finthakket
  • 1 æble skåret i tern
  • Salt
  • Sort peber, friskkværnet

Fremgangsmåde:

Skær laksen i tern (2 x 2 cm) og mariner dem i citron og limesaft tilsat hvidløg, koriander, salt og peber. Lad det stå på køl og trække i 1-2 timer.
Vend laksen med avocado, rødløg og æble. Elsker du, lige som vi, koriander, så brug gerne mere. Hvis koriander ikke er dig, kan du blot udelade den. 
Retten smager stadig skønt!
 
Server med et groft brød, hvis du laver det til middag eller med rugbrødschips, hvis cevichen er din forret.
Rigtig god fornøjelse og velbekomme!

Find andre aktiviteter

Få besked om alt det nye i din indbakke!

Tilmeld dig Bytorv Horsens nyhedsbrev og bliv opdateret om gode tilbud, sjove events og meget mere.

Når du tilmelder dig, accepterer du samtidig vores Persondatapolitik.