Køb billigt bagværk og skån miljøet

Mad & Brød er en del af det smarte koncept "To Good To Go". Hør mere om, hvordan det virker, og få butikschefens tanker omkring madspild.

➜ Fortæl om konceptet "To Good To Go” - hvad går det ud på?


Meget kort fortalt går konceptet ud på at mindske madspild. Det foregår på den måde, at man downloader app’en ’’Too Good To Go’’ på sin mobiltelefon. Der går man ind og bestiller en ’’Too Good To Go’’ pose. 5 minutter før lukketid kan man få udleveret posen. Man skal dog huske at medbringe sin mobiltelefon, da personalet skal swipe mobiltelefonen ved afhentning af posen.
 

➜ Hvad tilbyder Mad & Brød i “To Good To Go” servicen? Hvad får man, og hvad koster det?


Posen koster 40 kr. og har en ca. værdi på 100-140 kr. Det er meget forskelligt, hvad der kommer i posen, da det afhænger af, hvad vi har tilbage den pågældende dag. Men for det meste er der forskelligt slags brød i og nogle gange lidt kage. Som der også står inde på app’en, er det en "lykkepose".
 

➜ Hvad er årsagen til, at Mad & Brød har fokus på at undgå madspild?


Vi har jo alle et ansvar over for den verden, vi lever i, om det er miljøet eller noget helt andet. Vi har valgt at have fokus på madspild, da vi ved at, det er et stort problem mange steder. Vi tænker dog også på miljøet og har valgt, at vi ikke har plastikposer hos os længere, men i stedet har vi fået papirsposer med hank.
 

➜ Har du gjort dig nogle tanker omkring, hvordan man som privatperson kan reducere madspild i hverdagen?


Hjemme hos mig selv køber jeg gerne ind til hele ugen, og køber gerne ind til, at man kan få det samme to dage i træk. På den måde undgår jeg at smide for meget mad ud.Mad & Brød
Thomas, Butikschef

 

Læs mere om konceptet om find app'en på toogoodtogo.dk