Åbent i dag:

XX-XX

Bytorv Horsens studierabat

Velkommen til Horsens

ER DU STUDERENDE?

Vi har næsten ikke kunne vente med at byde alle jer nye studerende velkommen til Horsens og velkommen i Bytorv Horsens. Du finder os i midten i midten af byen – kun 7 minutters gang fra Campus. Mange af vores butikker og spisesteder har valgt at give jer en helt særlig velkomstrabat i hele september. Nogle af dem gælder altid.

 VENNER MED FORDELE? Du kan også med fordel downloade vores app. Så er du altid opdateret på de bedste tilbud i butikkerne og på vores spisesteder. Dertil kommer, at du kan samle point, når du besøger os (Husk blot at åbne app’en). Du får 10 point om dagen. Disse point kan du bruge på de små gaver, særskilte rabatter og andre gode tilbud, der ligger i app’en. Download den gratis her. 

VENNER PÅ SOME? Følg os Facebook og på Instagram og vær opdateret på alt, hvad der foregår i dit nye lokale shoppingcenter blandt andet nyheder fra butikkerne, sjove events, fede konkurrencer og meget mere.

Tilbud til dig, der studerer!

Nedenstående har vi samlet alle september-tilbuddene og tilbud, der altid gælder i Bytorv Horsens. Du skal blot vise dit studiekort for at opnå alle studierabatterne

Message: De fleste piger og kvinder kender Message. Butikken med det brede udvalg af brands og en style til enhver lejlighed. Dem er vi også stolte af at have i Bytorv Horsens. Butikken giver dig ALTID 10 % i studierabat, når du fremviser dit studiekort. Så her kan du gøre et godt køb hele året rundt.

Triumph: Det første du tager på om morgenen skal også være i orden. Og det bliver det, når du handler i Triumph i Bytorv Horsens. Ikke nok med at kvaliteten af undertøjet altid er i orden, men de giver dig som studerende også altid hele 20 % i studierabat.

Humac: Det er svært at uddanne sig i dag uden elektronik. Og vores flotte og relativt nye Humac-butik hjælper dig også med lidt studierabat. Hele september byder de på følgende gode tilbud:

  • iMac:
  • MGTF3DK/A – “iMac 2021 M1 24″” 4.5K 8‑core CPU/7 GPU, 256GB SI”
  • MJV83DK/A – “iMac 2021 M1 24″” 4.5K 8‑core CPU/7 GPU, 256GB GR” Bestillingsvare
  • MJV93DK/A – “iMac 2021 M1 24″” 4.5K 8‑core CPU/7 GPU, 256GB BL”
  • MJVA3DK/A – “iMac 2021 M1 24″” 4.5K 8‑core CPU/7 GPU, 256GB PI”Bestillingsvare
  • Førpris: 11.499,- Studiepris: 9.999,-

Officepakker: 30% på alle office pakker. Faktisk er det ikke kun i september, du får rabat. HUMAC giver altid 6 % i studierabat på MAC og Ipad – også til undervisere.

Vibholm Guld og Sølv: Står du og mangler accessories så læg vejen forbi Vibholm. Hele september giver de dig 15 % rabat på alle varer. Rabatten gælder dog ikke i forvejen nedsatte varer og ombytningserier. Du kan heller ikke kombinere rabatten med Scalepoint eller andre rabatter.

Dalle Valle og Café A: Uden mad og drikke dur helten ikke … Besøg vores 2 restauranter som vi kalder Spisehjørnet på første sal. Det er vores nyeste skud på stammen af restauranter. Her går du ikke forgæves. Du finder alt fra brunch, buffet, pizza, bøffer, salater, pasta og meget mere. Og så er det 2 meget flotte spiseområder, du nyder din mad i. I september får du hele 25 % på deres menukort.

Café Check In: Det kan være stærke sager at besøge Café Check In. De har nemlig masser af dejlige og autentiske thairetter på menuen og dem får du 20 % studierabat på hele september. Du får faktisk rabat på alle deres retter på menukortet – og deres sandwich. Vis dem blot dit studiekort.

Mad & Brød: Vores bager og hyggelige café med søde sager giver dig 10 % rabat hele september. Hver dag byder de også på en ekstraordinært godt tilbud. Rugbrød om mandagen, tirsdag lækker kanelstang og onsdag er det selvfølgelig onsdagssnegle.

Benny Bagel: Vores lille to go spisested under rulletrappen laver bagels så englene synger. For ikke at tale om de skønne juices med alverdens frugter, som de presser til dig, mens du venter. Hele september får du 10 % rabat på menukortet som også indeholder frugtkopper og skøn pastasalat. Benny Bagel er et perfekt sted til din hurtige frokost eller aftensmad.

Coffea Sentio: Hos din nye lokale kaffepusher giver de dig 10 % rabat på alle drikkevarer hele september – dog ikke flaskevarer. Så trænger du til en iskaffe, en almindelig kaffe, en latte, en bubble tea eller lignende, så læg vejen forbi dem. Du kan både nyde den hos dem eller tage den med på tur eller campus.

Kings & Queens: I butikken finder du nyeste mode til drenge, piger, mænd og kvinder i et stort og bredt udvalg. Du får 10 % rabat hele september – rabatten gælder dog kun nye varer og ikke i forvejen nedsatte.

qUINT: Hos qUINT finder du, som mand, alverdens styles til dit studieliv, hvad enten du skal være afslappet, pæn, komfortabel eller bare helt med på noderne. Butikken giver dig 10 % rabat hele september – dog ikke i forvejen nedsatte varer.

The Burger Concept: Vores kendte burgerrestaurant byder altid på lækre burgere inkl. fritter fra kun 49 kr. Og så har de altså også alle mulige andre godter på menukortet – og til dig giver de 10 % rabat på det hele i september måned.

Velkommen i Bytorv Horsens og rigtig god shopping!

Find andre aktiviteter