Åbent i dag:

XX-XX

Second Hand Marked

Vi er lopper og genbrugsguld

Sæt et kæmpe kryds i kalenderen for lørdag 15. juni er der igen udsolgt af stande til vores Second Hand Marked på Torvet i centeret.
20 lopper står klar med deres bud på noget som kan blive dit nye guld. De må sælge næsten alt og de gør det i hyggelige omgivelser og i tørvejr. Mød lopperne og se alle deres genbrugsgodter på Torvet fra kl. 10-15.

OBS: Alle stande er udsolgt

 

PRAKTISKE INFORMATIONER TIL DIG, DER HAR BOOKET EN STAND:

DET MÅ DU SÆLGE:
Du må sælge alt inden for tøj, sko, accessories og brugskunst. Vi opfordrer til, at du generelt er kritisk med de ting, som du gerne vil sælge og at du overvejer, om hver ting er noget, du selv ville købe. Der er ikke noget krav til mærker, der må sælges. DU må IKKE sælge NYE varer på standene.

OPSTILLING AF VARER:
Dørene åbnes kl. 9. Standen skal være klar til dine kunder kl. 10.00.

ÅBNINGSTID:
Loppemarkedet har åbent fra kl. 10-15

HVOR SKAL JEG STÅ:
Når du ankommer skal du henvende dig på Store Torv i centeret. Her viser du blot din billet og herefter får du tildelt din stand. Alle borde/stande vil have et standnummer ovenpå bordet.

BORDE:
Der vil være et bord opstillet i målene 80 x 180 cm på alle stande.

TØJSTATIVER:
Du skal selv medbringe tøjstativ. Max 1. stk. pr. stand

AFBESTILING AF STAND OG AFLYSNING:
Tilmelding er bindende ved betaling. Vi kan desværre ikke annullere din bookning, hvis du pludselig ikke kan komme. Hvis vi aflyser får du selvfølgelig dine penge tilbage.

BYTTEPENGE:
Da der på dagen handles mellem privatpersoner, skal du have kontanter med, da det ikke nødvendigvis er alle, som modtager mobilbetaling. Hvis du har en stand, er det derfor en god idé at have byttepenge med hjemmefra.

Find andre aktiviteter

Få besked om alt det nye i din indbakke!

Tilmeld dig Bytorv Horsens nyhedsbrev og bliv opdateret om gode tilbud, sjove events og meget mere.

Når du tilmelder dig, accepterer du samtidig vores Persondatapolitik.