Åbent i dag:

XX-XX

Second Hand Marked

SÆLG DIT GENBRUGSGULD

Kom og vær med, når vi forvandler Bytorv Horsens til et stort Second Hand Marked med masser af gode stande fyldt med genbrugsguld. Det er alle tiders chance for dig, at få ryddet op i skabe og skuffer, på loftet og i carporten. Du må sælge næsten alt, blot ikke nye varer.

Det koster 100,- plus billetto-gebyr. For pengene får du dit eget loppeområde på størrelse med en normal p-plads og dertilhørende bord – resten skal du selv sørge for – eneste krav er at du holder dig indenfor det anviste område.
Vær opmærksom på, at vi har et begrænset antal pladser. Købet er bindende, det vil sige at vi ikke returnerer beløbet, hvis du skulle blive forhindret i at deltage. Loppemarkedet vil være fordelt rundt omkring i centeret

PRAKTISKE INFORMATIONER

Du kan booke din stand her via billetto

DET MÅ DU SÆLGE:
Du må sælge alt inden for tøj, sko, accessories og brugskunst. Vi opfordrer til, at du generelt er kritisk med de ting, som du gerne vil sælge og at du overvejer, om hver ting er noget, du selv ville købe. Der er ikke noget krav til mærker, der må sælges.
DU må IKKE sælge NYE varer på standene.

OPSTILLING AF VARER:
Dørene åbnes kl. 9. Standen skal være klar til dine kunder kl. 10.00.

ÅBNINGSTID:
Loppemarkedet har åbent fra kl. 10-15

HVOR SKAL JEG STÅ:
Når du ankommer skal du henvende dig på Store Torv i centeret. Her viser du blot din billet og herefter får du tildelt din stand. Alle borde/stande vil have et standnummer ovenpå bordet.

BORDE:
Der vil være et bord opstillet i målene 80 x 180 cm på alle stande.

TØJSTATIVER:
Du skal selv medbringe tøjstativ. Max 1. stk. pr. stand

AFBESTILING AF STAND OG AFLYSNING:
Tilmelding er bindende ved betaling. Vi kan desværre ikke annullere din bookning, hvis du pludselig ikke kan komme. Hvis vi aflyser får du selvfølgelig dine penge tilbage.

BYTTEPENGE:
Da der på dagen handles mellem privatpersoner, skal du have kontanter med, da det ikke nødvendigvis er alle, som modtager mobilbetaling. Hvis du har en stand, er det derfor en god idé at have byttepenge med hjemmefra.

Find andre aktiviteter