Åbent i dag:

XX-XX

Second Hand Marked

FIND ELLER SÆLG DIT GENBRUGSGULD

Vores Second Hand Marked den 25. september blev hurtigt udsolgt, derfor giver vi dig nu endnu en chance for at være med, når vi forvandler Bytorv Horsens til et stort Second Hand marked, hvor du kan sælge alt fra sko, tøj, hobbyartikler med mere. Det er alle tiders chance for at få ryddet op i garagen, i kælderen, i stalden eller på loftet. Tag det hele med, når vi holder loppemarked i tørvejr lørdag 13. november fra kl. 10-16. Du må næsten sælge alt, dog ikke nye varer – alt skal være noget du engang har været glad for og som stadigvæk kan bruges. Når du pakker ned, så spørg dig selv, om det er noget du ville købe på et loppemarked.

Det koster 100,- plus billetto-gebyr. Vi donerer 20,- pr. solgt stand til Red Barnet Horsens. For pengene får du dit eget loppeområde med et tilhørende bord – resten skal du selv sørge for – eneste krav er, at du holder dig indenfor det anviste område. Vær opmærksom på, at vi har et begrænset antal pladser. Købet er bindende, det vil sige at vi ikke returnerer beløbet, hvis du skulle blive forhindret i at deltage. Loppemarkedet vil være fordelt rundt omkring i centeret.

Sådan gør du: 

Book din plads her

PRAKTISKE INFORMATIONER – Til dig, der vil leje/lejer stand: 

DET MÅ DU SÆLGE: 

Du må sælge alt inden for tøj, sko, accessories, hobbyartikler etc. Alt, hvad du sælger, skal være i god stand. Det vil sige, at det ikke må være slidt, hullet, nusset, plettet eller beskidt. Vi opfordrer til, at du generelt er kritisk med de ting, som du gerne vil sælge og overvejer, om hver ting er noget, du selv ville købe. Der er ikke noget krav til mærker, der må sælges. DU må dog IKKE sælge NYE varer på standene.

OPSTILLING AF VARER

Dørene åbnes kl. 8.30 for dem, der har en stand. Standen skal være klar til dine kunder kl. 10.00.

ÅBNINGSTID: 

Loppemarkedet har åbnet fra kl. 10 til 16.00. Kl. 16 skal der pakkes ned.

HVOR SKAL JEG STÅ 

Når du ankommer, vil du ved indgangen få fortalt, hvor du har fået tildelt din stand. Alle borde/stande er tildelt et nummer.

BORDE

Der vil være et bord opstillet i målene 80 x 180 cm på alle stande.

TØJSTATIVER

Du skal selv medbringe tøjstativ.

AFBESTILING AF STAND OG AFLYSNING

Tilmelding er bindende ved betaling. Vi kan desværre ikke annullere din bookning, hvis du pludselig ikke kan komme.

Hvis smittetal og andre krav fra myndighederne ændrer sig, ser vi os nødt til at aflyse. Hvis det er os der aflyser, får du selvfølgelig dine penge tilbage.

BYTTEPENGE

Da der på dagen handles mellem privatpersoner, skal du have kontanter med, da det ikke nødvendigvis er alle, som modtager mobilbetaling. Hvis du har en stand, er det derfor en god idé at have byttepenge med hjemmefra.

Find andre aktiviteter