Åbent i dag:

XX-XX

Ny energi til byen

Det nye Bytorv Horsens er tættere på

Vi ligger vandret for at skabe den fornyelse, der skal gøre os til det mest attraktive shoppingområde i kommunen. Vi kalder det revitalisering, og det mener vi faktisk meget bogstaveligt. For det hele drejer sig i sidste ende om at skabe et shoppingcenter fuld af liv, energi, handel og mennesker. Så du kan godt begynde at glæde dig til nye butikker, nye dufte, nye smage og nye oplevelser.

Vi har allerede taget de første skridt sammen med butikker, du kender: Sport 24 er åbnet i nye og meget større lokaler og udgør det rene slaraffenland for aktive mænd og kvinder. Og så er udvidelsen af H&M er endelig på plads. Den nye og større butik inkluderer også en dejlig ny H&M Home shop-i-shop, som tilfredsstiller selv de mest kræsne boligelskere.

Vi har også budt Humac et stort velkommen til Bytorv Horsens. Og det samme gælder for Kings & Queens, der har åbnet en kæmpe butik med masser af mode og fede brands til drenge, piger, mænd og kvinder. Butikken har indgang fra centret og direkte fra gågaden. Og så er Triumph og Message flyttet til nye lejemål. OneRepair og Telia har udvidet deres lejemål og fået større butikker.

Snart byder vi velkommen til endnu flere kollegaer i Bytorv Horsens. I august 2021 åbner Ben & Jerry’s en lækker lille isbar med alle dine yndlingsmage. Og så glæder vi os så meget til, at Kids Coolshop åbner dørene til et slaraffenland for børn og barnlige sjæle. Hele 1.400 kvm. med masser af oplevelser og legetøj. Butikken åbner til oktober på 1. sal.

Nye smage

Samtidig har det ligget os på sinde, at ingen kunder skal forlade centret sultne eller tørstige. Vi har budt velkommen til The Burger Concept, som har åbnet en dejlig restaurant med en super hyggelig gårdhave. Coffea Sentio og Benny Bagel har alle åbnet nye spisesteder i Bytorv Horsens og så har vi budt velkommen til en større Mad&Brød med café og konditori. Fredag 14. maj åbnede SPISEHJØRNET PÅ FØRSTE SAL. Området på over 1.000 kvm. huser Dalle Valle, Café A samt  A Kebab, der alle er flyttet ind side om side. Restauranterne er smukt dekoreret og indretningen noget helt særligt. Du kan godt se frem til et besøg.

Ny flot indretning

Det er ikke blot nye butikker og spisesteder, vi har fokus på. Hele vores indretning bliver der/er der blevet gjort noget ved. Eksempelvis har vi lavet ny flot gangbro hen over Torvet, nye lækre og hyggelige fællesarealer, nye flotte toiletter og en helt fantastisk babylounge, hvor der er alt hvad mor, far og baby skal bruge. Du har måske også lagt mærke til de store stilladser der er sat op. Her er håndværkere i fuld sving med at gøre vores facader så smukke og noget helt særsklit. Vi glæder os til at det er færdigt.

Vi har masser af andre planer på tegnebrættet og stopper ikke her. Vi glæder os til at fortælle jer om dem, i takt med at de realiseres.  Så hold godt øje med udviklingen her på siden, for vi tør godt love, at fremtiden bliver fuld af ny energi til byen.

Find andre aktiviteter