Åbent i dag:

XX-XX

Ny energi til byen

Det nye Bytorv Horsens

Vi ligger vandret for at skabe den fornyelse, der skal gøre os til det mest attraktive shoppingområde i kommunen. Vi kalder det revitalisering, og det mener vi faktisk meget bogstaveligt. For det hele drejer sig i sidste ende om at skabe et shoppingcenter fuld af liv, energi, handel og mennesker. Så du kan godt begynde at glæde dig til nye butikker, nye dufte, nye smage og nye oplevelser.

Vi har allerede taget de første skridt sammen med butikker, du kender: Sport 24 er åbnet i nye og meget større lokaler og udgør det rene slaraffenland for aktive mænd og kvinder. Og så er udvidelsen af H&M er endelig på plads. Den nye og større butik inkluderer også en dejlig ny H&M Home shop-i-shop, som tilfredsstiller selv de mest kræsne boligelskere.

Vi har også for nyligt budt Humac et stort velkommen til Bytorv Horsens. Og det samme gælder for Kings & Queens der har åbnet en kæmpe butik med masser af mode og fede brands til drenge, piger, mænd og kvinder. Butikken har indgang fra centret og direkte fra gågaden. Og så er Triumph og Message flyttet til nye lejemål. OneRepair og Telia har udvidet deres lejemål og fået større butikker. Og snart byder vi velkommen til endnu flere kollegaer i bytorvHORSENS.

Nye smage

Samtidig har det ligget os på sinde, at ingen kunder skal forlade centret sultne eller tørstige. Vi har budt velkommen til The Burger Concept, som har åbnet en dejlig restaurant med en super hyggelig gårdhave. Funky Donuts, Coffea Sentio og Benny Bagel har alle åbnet nye spisesteder i bytorvHORSENS og snart byder vi også velkommen til en større Mad&Brød med café og konditori. Vores håndværkere er også gået i gang med at bygge et nyt, stort spiseområde. Området skal huse Dalle Valle, Café A samt &Kebab, der alle flytter ind side om side og åbner så snart det bliver tilladt fra myndighederne.,

Ny flot indretning

Det er ikke blot nye butikker og spisesteder, vi har fokus på. Hele vores indretning bliver der/er der blevet gjort noget ved. Eksempelvis har vi lavet ny flot gangbro hen over Torvet, nye lækre og hyggelige fællesarealer, nye flotte toiletter og en helt fantastisk babylounge, hvor der er alt hvad mor, far og baby skal bruge. Håndværkere er også gået i gang med vores facader og inden længe vil du også se vores flytte nye logo pryde rundt omkring.

Vi har masser af andre planer på tegnebrættet og stopper ikke her. Vi glæder os til at fortælle jer om dem, i takt med at de realiseres.  Så hold godt øje med udviklingen her på siden, for vi tør godt love, at fremtiden bliver fuld af ny energi til byen.

 

Find andre aktiviteter