Åbent i dag:

XX-XX

Kom til inspirerende foredrag

Trænger du til et kærligt løft?

Torsdag 25. april er MadCompagniet i Bytorv Horsens fyldt med kærlighed og positiv energi. Her kan du nemlig opleve den perfekte duo bestående af foredragsholder Jørn Simmenæs og mentor-coach Jannie Duedahl Kjelgaard. De vil fortælle dig om – og guide dig i – hvordan du får skabt det liv, du virkelig ønsker og drømmer om.

Nogle af emnerne på agendaen er: 

  • Hvordan tackler du dit tankemylder?
  • Lever du dit liv i tillid og kærlighed eller i frygt og angst?
  • Hvordan kommer du ud af en stresstilstand?

Pris for hele arrangementet er 149 kr. plus billettogebyr inkl. voucher til en værdi af 50 kr. til MadCompagniet. Prisen indeholder også 1 kop kaffe med et stykke chokolade i pausen og en lille goodiebag fra Bytorv Horsens’ butikker. Og så giver vi gratis parkering fra kl. 17-21.30, hvis du ønsker at parkere i vores p-kælder.

Book din billet her

Program:

  • Kl. 17.30: Du kan spise hos MadCompagniet, hvor du kan indløse din voucher. Vis din billet ved bestilling.
  • Kl. 19.00: DEL 1/Foredrag med Jannie og Jørn
  • Kl. 19.45: Kaffepause
  • Kl. 20.00: DEL 2/Foredrag med Jannie og Jørn samt spørgsmål fra deltagere
  • Kl. 20.45-21.15: Vi siger tak for i aften og vores foredragsholdere står til rådighed.
  • Lidt om foredragsholderne du møder på aftenen:

Jannie Duedahl er ICF certificeret coach, NLP-mentor, skyggevejleder, yogainstruktør og arbejder som det vi i daglig tale kalder mentor-coach. Hun elsker at lave psykologi om til brugbare værktøjer, som kan skabe en holdbar forskel for dig og det liv, du lever. Hun har specialiseret sig i at hjælpe sine klienter med at stå stærkt og kærligt i sig selv, så de kan leve deres liv i glæde indefra og ud. Dette gør hun via kurser, forløb og foredrag.

Jørn er certificeret livsmentor, motivator, livsvejleder, tidligere eliteidrætsudøver og foredragsholder. Jørn har på egen krop oplevet livets op- og nedture. Jørns livsformål er på en autentisk og jordnær måde, at smitte andre med positive energier og give redskaber til at blive løftet i hverdagens stress.

Vi glæder os til at se jer til en hyggelig aften i Bytorv Horsens.

OBS: Vi forbeholder os retten til at aflyse arrangement, hvis der ikke er nok tilmeldinger. Hvis det er tilfældet får du naturligvis dine penge tilbage. Sidste dag for køb af billetter er 22. april 2024.

Find andre aktiviteter

Få besked om alt det nye i din indbakke!

Tilmeld dig Bytorv Horsens nyhedsbrev og bliv opdateret om gode tilbud, sjove events og meget mere.

Når du tilmelder dig, accepterer du samtidig vores Persondatapolitik.