Åbent i dag:

XX-XX

Børneloppemarked

BØRNEGENBRUGSGULD

Kom og vær med, når vi forvandler Bytorv Horsens til et stort børneloppemarked. Det er alle tiders chance for at få ryddet op på børneværelset, i skabe og skuffer. Tag det hele med, når vi holder loppemarked i tørvejr søndag 6. februar fra kl. 11-15. Du må sælge alt, hvad der hører sig til kategorien børn. Det koster 100,- pr. stand plus billetto-gebyr. Vi donerer 20,- pr. solgt stand til Red Barnet Horsens. For pengene får du dit eget loppeområde med et tilhørende bord – resten skal du selv sørge for – eneste krav er at du holder dig indenfor det anviste område.

Sådan gør du: 

Book din plads her  Vær opmærksom på, at vi har et begrænset antal pladser. Købet er bindende, det vil sige at vi ikke returnerer beløbet, hvis du skulle blive forhindret i at deltage. Loppemarkedet vil være fordelt rundt omkring i centeret, så vi ikke er for mange samlet et sted.

PRAKTISKE INFORMATIONER 
- Til dig, der vil leje/lejer stand: 

DET MÅ DU SÆLGE: Du må sælge alt inden for tøj, sko, accessories og brugskunst for børn i alderen 0-15 år. Alt hvad du sælger, skal være i god stand. Det vil sige, at der ikke må være slidt, hullet, nusset, plettet eller beskidt tøj. Vi opfordrer til, at du generelt er kritisk med de ting, som du gerne vil sælge og overvejer, om hver ting er noget, du selv ville købe. Der er ikke noget krav til mærker, der må sælges. DU må IKKE sælge NYE varer på standene.

OPSTILLING AF VARER

Dørene åbnes kl. 10 for dem, der har en stand. Standen skal være klar til dine kunder kl. 11.00.

ÅBNINGSTID: 

Loppemarkedet har åbent fra kl. 11 til 15.00.

HVOR SKAL JEG STÅ 

Når du ankommer, vil du ved indgangen få fortalt, hvor du har fået tildelt din stand. Alle borde/stande vil have et standnummer ovenpå bordet.

BORDE OG TØJSTATIVER

Der vil være et bord opstillet i målene 80 x 180 cm på alle stande. Du skal selv medbringe tøjstativ. Max 1. stk. pr. stand

AFBESTILING AF STAND OG AFLYSNING

Tilmelding er bindende ved betaling. Vi kan desværre ikke annullere din bookning, hvis du pludselig ikke kan komme. Hvis smittetal og andre krav fra myndighederne ændrer sig, ser vi os nødt til at aflyse. Hvis det er os der aflyser, får du selvfølgelig dine penge tilbage.

BYTTEPENGE

Da der på dagen handles mellem privatpersoner, skal du have kontanter med, da det ikke nødvendigvis er alle, som modtager mobilbetaling. Hvis du har en stand, er det derfor en god idé at have byttepenge med hjemmefra.

 

 

Find andre aktiviteter